Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@08:17:57 GMT

دلایل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۶۳۰۷۰

در گزارش زیر قصد داریم پنج مورد از رایج‌ترین دلایل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ را در اختیار کاربران بگذاریم. ناطقان: خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ می‌­تواند یک تجربه نگران‌کننده برای کاربران باشد. در این مواقع افراد باطری لپ تاپ یا اتصال سیم کیس کامپیوتر را بررسی می‌­کنند تا اشکال کار را بیابند.
واقعیت این است که لپ تاپ دارای مکانیسم‌های محافظت شده‌ای است که در صورت گرم شدن یکی از اجزاء اقدام به خاموش کردن می‌­کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته برای جلوگیری از خراب شدن قطعات سخت‌افزاری بهترین ایده است.

در آموزش زیر قصد داریم پنج مورد از رایج‌ترین دلایل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ را در اختیار کاربران بگذاریم:

کثیف بودن فن یا درجه حرارت بالاتر از میزان معقول سیستم

یکی از بارزترین دلایل خاموش شدن ناگهانی سیستم به ویژه هنگام انجام فعالیت‌های گرافیکی مانند بازی، گرم شدن بیش از میزان معقول سیستم است، مخصوصا اگر هیچ فضایی برای خارج شدن گرما وجود نداشته باشد.

یک مسئله رایج و مهم که در اکثر مکانیسم داخلی کامپیوترها اجرا می­‌شود این است که در صورت گرم شدن یکی از اجزای داخلی منجر به خاموش شدن کامپیوتر شما می­‌شود تا از آسیب دیدن قطعات سخت‌افزاری جلوگیری به عمل آید.

برای مقابله با این موضوع، بایستی دلیل اصلی آن را بیابید. اکنون قسمت فن پردازنده، فن کیس و فن کارت گرافیک را بررسی کنید در صورتی که هر کدام از آنها صدا بدهد به این معنی است که یکی از آنها شکسته شده است.

هنگامی که فن را بررسی می­‌کنید، با دقت آن را تمیز کنید و غبار پوشانده شده روی سطح آن را پاک نمایید زیرا ممکن است منافذ دستگاه برای ورود و خروج هوا با انواع و اقسام اجرام گرفته شده و علت خاموش شدن کامپیوتر باشد.

فن یکی از اجزای اصلی کامپیوتر به شمار می‌­آید و در طول عمر کامپیوتر نقش مهمی را ایفا می­‌کند.

نقص فنی یکی از قطعات سخت‌افزاری

یکی دیگر از علت‌های رایج خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر ، می­‌تواند نقص فنی و شکسته شدن یک قطعه سخت‌افزاری باشد، این احتمال در مورد کامپیوترهایی که قبلا تعمیر شده‌اند، بیشتر است. اگر اخیرا قطعه جدیدی به کامپیوترتان اضافه کرده‌اید، آن را حذف کنید و بررسی کنید آیا مشکل خاموش شدن از بین می­‌رود یا خیر!

قطعات سخت‌افزاری RAM، CPU، مادربرد، منبع تغذیه و کارت گرافیک نیاز به بررسی دارند.

ولتاژ نامناسب شارژر

در صورتی که با خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر مواجه هستید، ممکن است در اثر ولتاژ نامناسب شارژر لپ تاپ باشد. برخی از بازی‌های رایانه‌ای به ولتاژ بالاتر از حد معمول نیاز دارند، (ولتاژی از ۱۰۰ تا ۲۴۰ وات). با این حال اکثر کاربران کامپیوتر این موضوع را درک نمی‌کنند و به جای آن از شارژرهایی با ولتاژ ۹۰ وات یا حتی کمتر استفاده می­‌کنند.

از آنجا که بازی‌های رایانه‌ای سخت‌افزارهای اصلی سیستم را به شدت به کار می­‌گیرند، برق بیشتری نیاز دارند. این بازی‌ها سرعت گردش فن را به بالاترین میزان می­‌رساند. اگر در مواردی غیر از بازی با خاموش شدن ناگهانی روبه‌­رو می‌­شوید، باز هم خرابی شارژر یا ولتاژ نامناسب می‌­تواند یکی از دلایل اصلی باشد. فراموش نکنید که لوله جاروبرقی می‌­تواند برای تمیز کردن منافذ کامپیوتر به شما کمک کند.

مشکل خرابی یا متوقف شدن درایورهای سیستم

اگر با سیستم عامل خود مشکلی دارید یا درایورهای روی کامپیوتر خود را تغییر داده‌اید، این تغییر می­‌تواند یکی از دلایل خاموش شدن کامپیوتر باشد، به خصوص زمانی که در حال بازی کردن هستید و استفاده از BIOS را به بیشترین حد رسانده‌اید. خرابی درایور می­‌تواند منجر به خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر شود.

ویروس‌های کامپیوتری و بدافزارها

یکی از علت‌های اصلی اما نادر که موجب خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر می­‌شود، ویروس‌­های کامپیوتری هستند، که ابتدا کامپیوتر را خاموش و مجددا آن را روشن می‌­کند.

این ویروس‌ها معمولا توسط یک نرم‌افزار خاصی که بر روی کامپیوتر در حال اجراست، فعال می‌شوند. این شرایط زمانی به وجود می­‌آید که یک کلید خاص را فشار دهید یا در حال اجرا کردن یک بدافزار باشید. برای از بین بردن آن از آنتی‌ویروس بزرگ مانند Malwarebytes استفاده کنید و مدام اسکنرها را آپدیت نماید.

جمع بندی

در هر شرایطی از لپ تاپ خود به درستی استفاده کنید، از گذاشتن آن بر روی لوازمی مانند پتو که موجب می‌­شود فن‌ها به درستی کار نکنند اجتناب کرده و در صورت لزوم از میز خنک کننده استفاده کنید تا از شدت گرم شدن آن جلوگیری کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: لپ تاپ ، خاموش شدن ، ناگهانی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: لپ تاپ خاموش شدن ناگهانی قطعات سخت افزاری گرم شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۳۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند

نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است. اما سرعت حرکت این نانوحباب‌ها در حد صد متر بر ثانیه بوده که استفاده عملی از آنها را در کامپیوتر‌ها با مشکل مواجه می‌کند. اخیر محققان توانسته‌اند سرعت آنها را تقریبا ۱۰ برابر افزایش دهند.

 اسکایرمیون‌ها می‌توانند به افزایش سرعت در ادوات الکترونیکی کمک کنند. به تازگی محققان توانسته‌اند با کمک اسکایرمیون به سرعت بی‌سابقه‌ای دست یابند که نویدبخش پیشرفت در سیستم‌های محاسباتی آینده است.

محققان با شتاب دادن به اسکایرمیون‌ها، نوعی نانوحباب‌های مغناطیسی، تا سرعت ۹۰۰ متر بر ثانیه با استفاده از جریان‌های الکتریکی، پیشرفت چشمگیری در زمینه اسپین‌ترونیک داشته‌اند. این پروژه توسط یک تیم بین‌المللی در CNRS رهبری شده است.

پیش از این، این نانوحباب‌ها که به‌عنوان بیت‌های بالقوه آینده برای حافظه کامپیوتر‌ها در نظر گرفته می‌شدند، با حداکثر سرعت ۱۰۰ متر بر ثانیه حرکت می‌کردند که برای کاربرد‌های محاسباتی عملی کافی نیست. این پیشرفت با استفاده از یک ماده ضد فرومغناطیسی به دست آمد که به اسکایرمیون‌ها اجازه داد تا سرعتی تقریباً ۱۰ برابر سریع‌تر داشته باشند.

این یافته‌ها که در ۱۹ مارس در نشریه Science منتشر شده، گامی مهم به سمت فناوری‌های محاسباتی با کارایی بالاتر و کارآمدتر انرژی است. این تحقیق با اهداف برنامه تحقیقاتی ملی SPIN که از ماهژانویه آغاز شد، مطابقت دارد و هدف آن ترویج تحقیقات نوآورانه اسپینترونیک و کمک به آینده دیجیتال کارآمدتر است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • رفع خستگی چشم با شستشوی یک دقیقه چشم
  • حمله ناگهانی مار به نگهبان باغ‌وحش حین غذا دادن (فیلم)
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • آتش‌سوزی گسترده در شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند
  • پشت‌ پرده استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش اسرائیل